Το γραφείο μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στο τομέα των κατασκευών.

Η ευέλικτη και σύγχρονη οργάνωσή μας, η εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών μας, τα 20 χρόνια εμπειρία στις κατασκευές, η αυστηρή επίβλεψη και ο διαρκής ποιοτικός έλεγχος σε όλες τις φάσεις της κατασκευής έχουν ως αποτέλεσμα να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου που εκτελεί.

Αναλαμβάνουμε εργολαβικά έργα με έναν από τους πιο κάτω τρόπους:

Κατασκευή έργου με γενική εργολαβία: Kατασκευάζουμε οποιοδήποτε έργο με εφαρμογή εγκεκριμένων μελετών και παράδοση του "με το κλειδί στο χέρι".

Διαχείριση Έργου (Project Management): Αναλαμβάνουμε την συνεχή επίβλεψη, την οργάνωση του έργου, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την βελτίωση του αποτελέσματος με τεχνικές συμβουλές και προτάσεις.

Έργο κατά παραγγελία: Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το σπίτι των ονείρων σας σε επιλεγμένα οικόπεδα και σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

 

Προσεγγίζουμε ολοκληρωμένα το κάθε έργο, προσφέροντας τις υπηρεσίες και την εξειδίκευσή μας σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής:

Αρχιτεκτονική μελέτη και πρόταση σε τρισδιάστατη (3D) μορφή, ώστε να έχετε λεπτομερή εικόνα στο σχεδιασμό της κατοικίας ή του κτηρίου σας

Ανάληψη των διαδικασιών για την έκδοση άδειας οικοδομής

• Ανεύρεση, κοστολόγηση & προτάσεις υλικών κατασκευής

Προμήθεια των υλικών στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

• Τεχνική έκθεση με όλες τις φάσεις κατασκευής, χρονοδιαγράμματα και αναλυτικό προϋπολογισμό

Συντονισμός, συνεχής επίβλεψη και έλεγχος ποιότητας σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε μελέτες για ανακαινίσεις, ανακατασκευές (remodelling), στεγανοποιήσεις - μονώσεις, αναλαμβάνουμε νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, αλλά και παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για όποιο θέμα κατασκευής, πολεοδομίας ή επενδύσεων μπορεί να σας ενδιαφέρει.